Bu Blogda Ara

14 Nisan 2014 Pazartesi

Kadınlarla İlgili Yanılgılar


Kadınlar hakkındaki en büyük yanılgılardan biri onlardan hep daha fazlasını istemek ve onlara bu yönde baskı kurarak inatla bunu elde etmeye çalışmak. Bütün bunların sonunda da daha fazlasını elde edebileceğine inanmak... Bu strateji belki bir süreliğine başarıya ulaşır fakat bu asla keyif vermez. Bir kadın eğer size sunduklarını gerçekten isteyerek sunmadıysa verdiğinden fazlasını mutlaka ama mutlaka götürür. Gerçekten öfkeli bir kadının zekasıyla başetmek oldukça güçtür ve bu bir erkeğin başına gelebilecek en tehlikeli durumlardan biridir. Günümüzde ve tarihte çok güçlü ve itibarlı adamların bir kadın tarafından nasıl yerle bir edildiğini görebiliriz. Biz erkeklerin kadınlara ihtiyacı var, kadınların da bizlere. Bu alışveriş gönülsüz olursa arada mutlaka nifak çıkacaktır.



Bence bunun alternatifi kadından istediklerini kendi rızasıyla sana sunmasını sağlamak. Sunmak tabiri seksi çağrıştırabilir fakat bir kadının bir erkeğe sunabileceği tabi ki sadece seks değildir. Kadınlar bir erkeği gerçekten mutlu edebilme potansiyeline sahiptir. Arabanın deposunu doldurursunuz, o da sizi gitmek istediğin yere götürür. Kadının kalbini sevgiyle doldurursunuz, o da sizin hayatınızı kutsar ve sizi mutlu kılar. Bunun matematiği çok basittir. En karmaşık şeylerin çözümü her zaman en basit olandır. Bir kadından beklentiniz mi var? O zaman beklentilerinizi kendi rızasıyla karşılamasını sağlayın. Baskıyla veya çıkar gözeterek değil, gerçekten istemesini sağlayın. Onu mutlu edin o da sizi mutlu etsin. Bir kadını mutlu etmek ağzının içine bakıp her dediğini yapmak değildir, sadece ne yaparsanız yapın hissederek yapmalısınız. Karşınızdaki varlığın hisleri tahmin edemeyeceğiniz kadar kuvvetli, bunu anlamalısınız. Kadınlardaki 6. hissi reddetmek tanrıyı reddetmekten daha zordur. 



Kullandığımız bilgisayar elektriğe ne kadar muhtaçsa kadın da sevgiye o kadar muhtaçtır. Hiç bir yerden sevgi bulamazsa hayvanları sever, çiçekleri sever, şiirleri sever, şarkıları sever ama illa sevgiyi hisseder. En ketum kadın bile böyledir...



Bir kadınla sırf yatacak bile olsanız, bu tek gecelik bir ilişki bile olsa, buna karşılıklı olarak mutabık da olsanız eğer ona o gece değer verirseniz, kendini değersiz hissettirmezseniz, sadece bedenine odaklanmazsanız, arada hissederek güzel sözler(aşk sözcükleri olması şart değil) fısıldarsanız, o geceyi anlamlı kılarsanız ve yaptığınız seks bile gerçekten sıra dışı olur. O gece o kadın sizi gerçekten isteyerek mutlu eder çünkü o da mutlu olmuştur. Kadınlardan vermeden almak bir bankadan kredi çekmek gibidir. İnanın kadınlar o mutluluğu sizden mutlaka faiziyle geri alacaktır. Oysa bir kadının sizi isteyerek mutlu etmesini sağlamayı başarırsanız bu varlığından bile haberinizin olmadığı uzak bir akrabanızdan kalan bir miras kadar tatlı olacaktır. Ummadığın bir anda gelen bir mutluluk, nasıl olduğunu anlamazsınız bile. Aşık olması bile şart değil, mutlu edildiyse dünyanın öbür ucunda olsa kalbindeki sıcaklık sizin de kalbinizi ısıtacaktır. 



Ataerkil toplumlardaki huzursuzluğa bir bakın. Ne kadar huzursuz ve öfkeli toplumlar değil mi? Bir de o toplumlardaki kadınlara bakın... Baskı altında, seçme şansı yok, erkeğin sözünden çıkamaz ve onun istediği her şeyi yapmak zorunda. Kadınların mutluluk tılsımından istifade edemeyen her toplum veya birey büyük bir yalnızlığa, öfkeye ve mutsuzluğa mahkum olur. Bunu kadınlardan zorla alamazsınız, o sizesunmalı. Ancak o zaman mutlu olabilirsiniz. Kadınlar karmaşık varlıklar değil, sadece sevgi ve şefkat göremedikleri zaman adeta virüs bulaşan bir bilgisayar gibi bütün ayarları bozuluyor. Seks gerçekten haz veren bir eylem fakat sadece seks yapmak için bir kadınla beraber olmak altın yumurtlayan bir tavuğu kesmekten farksızdır. İkisi de aptalcadır. Tek gecelik bir ilişki bile olsa bu aptalcadır. Bir kadını bütün varlığıyla, ruhuyla ve şefkatiyle hissetmek, onun gizemli sihrini tecrübe etmek... İşte bu gerçek hazdır. Tanrı insanı kadın bedeninde var ediyor. Hepimiz bir kadın bedeni içerisinde yaratıldık ve o beden üzerinden dünyaya ayak bastık. Hepimiz bebekliğimizde kadın bedeninden beslendik. Kadının yaratıcılığı ve besleyiciliği sadece annelikten ibaret değildir. Bunu keşfeden bir erkekse gerçekten beslenir ve güçlenir. Kadınlardaki tılsımı keşfetmeden ömrünü tüketen bir erkek hayatına yazık etmiştir...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder